N

Gratis levering og afhentning

N

Prøv GRATIS i 100 nætter

N

10 års garanti

N

5465+ tilfredse kunder

10 gode grunde til at vælge Una Organic – for en sundere verden

Den første klimaneutralt fremstillede madras er sund for dig og for vores planet

Med vores mange års erfaring og den fortsatte optimering af vores bæredygtige processer tilbyder vi dig og hundredvis af kunder en 100 % økologisk og dertil klimaneutral madras.
Det er enestående og bør være den vigtigste grund til at vælge vores produkter. Her finder du yderligere 10 grunde til at vores produkter er den bedste kombination af luksus, kvalitet og bæredygtighed.

Vores certifikater
gols certificate 2 150x150 7
gots certificate 2 150x150 6
Bild von Fair Social Choice Zertifiziert Una

1. Sundhed & velbefindende

Luften i din bolig kan være mere skadelig end den friske luft udenfor

Kemisk fremstillede produkter og produkter der er forarbejdet med kemikalier og andre giftige stoffer har en meget negativ indflydelse på den menneskelige sundhed.
Da kemikalier afgives i form af gasser, slitage eller oxidering kontaminerer almindelige produkter vores drikkevand, vores mad og vores omgivelser inklusive luften.
Hvori består risikoen? I det faktum at vi tilbringer 90 % af tiden indenfor. Når vi arbejder, leger med børnene, laver lektier eller sover. Vidste du, at du tilbringer en tredjedel af dit liv i sengen?
Men vi kan gøre noget enkelt for at forhindre det: Hvis vi forviser disse kemiske produkter fra vores hjem for et bedre velbefindende og for din sundhed. Begynd med en Una madras i dit soveværelse.

2. Certificeret økologisk

GOTS-certificeret

Alle vores økologiske madrasser, puder og topmadrasser er fuldstændigt GOTS-certificerede.
GOTS er en produktionsstandard, der garanterer, at alle vores materialer, fremstillingsprocesser og produkter er 100 % økologiske og organiske. Alle vores certifikater indeholder det pågældende certificeringsnummer.

Naturlatex

I modsætning til almindeligt kunststofskum fremstiller vi vores eget naturlatexskum med den særlige GOLS-standard. Det betyder, at også vores naturlatex er certificeret for sin organiske renhed.
Til fremstillingen bruger vi den mælkeagtige saft fra vores økologisk dyrkede Heveatræer. Saften bliver forarbejdet til skum i en fordampningsproces og hældt i madrasform. Den præcise fremstillingsproces finder du her.

Økobomuld

Vi anvender udelukkende økologisk bomuld, som også er 100 % GOTS-certificeret. Aldrig nogen syntetiske materialer. Det har ikke bare den fordel, at det betyder bedre arbejdsbetingelser, men det giver også din madras en betydeligt bedre åndbarhed.

"Jeg har aldrig før haft en så god madras – fra dag ét har vi sovet så godt, at det er en drøm – jeg kan kun give den mine allerbedste anbefalinger."
- Elisabeth Moser

3. No toxic chemicals

No Flame Retardants

All of our materials are designated non toxic. That means we never use chemicals. Neither for the rearing of the trees, for the growth of the cotton, for the production of the mattress, or anywhere else. We use a little wool and natural carbon instead of the usual chemical flame retardants.
In addition, there are no microplastics, no petrochemicals or glues. Our covers also do not contain any plastic or polyester. 100% organic cotton,wool and latex guarantees a completely organic and healthy product range.

3. Ingen giftige kemikalier

Certificeret som ikke-giftig

Alle vores materialer har udmærkelsen ”non-toxic”. Det betyder, at vi aldrig bruger kemikalier. Uanset om det drejer sig om at dyrke træerne og bomulden, under produktion af madrassen eller nogen andre steder.
Derudover er der ingen mikroplastik, intet fiberglas og ingen syntetiske klæbemidler. Også vores betræk er helt uden plastik og polyester. 100 % økobomuld. Sådan garanterer vi en fuldkommen økologisk og sund produktverden.

4. God for din sunde ryg

7-zone teknologi

En madras er kun så god som den er til at holde din ryg sund. Hos Una Organic bruger vi en særlig 7-zone teknologi, der giver optimal støtte til enhver kropstype og vægtklasse. Den gør det muligt for madrassen at tilpasse sig til dine konturer og sikrer, at den ikke forbliver i den form. På den måde kan du bruge din madras i mange år, også når din størrelse og din vægt ændrer sig.

Forskellige lag for den perfekte hårdhedsgrad

Vores madrasser og puder er udstyret med forskellige lag, som du efter ønske nemt kan flytte om på. I Deluxe-varianten er der op til 6 hårdhedsgrader, og i Essential-varianten er 2 hårdhedsgrader mulige. Skulle en hårdhedsgrad ikke føles 100 % perfekt, så prøver du bare en anden placering af lagene.

"Vi har nu brugt madrassen i knap et halvt år: Indtil videre er vi ekstremt tilfredse. Skøn sovekomfort, ingen lugte og problemløs levering. Kan virkelig anbefales.”"
- Alexander Schabel

5. TÜV-testet. Meget god!

Forskellige lag for den perfekte hårdhedsgrad

Vores produkter er TÜV-certificerede og bliver regelmæssigt testet med den såkaldte LGA-test. Med denne test bliver en konstant høj produktkvalitet certificeret. TÜV tester blandt andet punkterne sikkerhed og funktionalitet. Derfor kan vi med overbevisning sige: Du får en certificeret god kvalitet!
Desuden: Fordi vi er så sikre på vores kvalitet, får du desuden en garanti på 10 år på vores madrasser! Resultaterne af vores spørgeundersøgelser og produkttestene bekræfter desuden, at vores produkter kan anvendes fuldt ud i mindst 20 år, og dermed er de blandt de mest bæredygtige i deres branche.

6. Fremstillet i Tyskland

Håndlavet i Bayern

Vores organisk- og økocertificerede fabrik ligger i byen Mainbernheim i Bayern. Der bliver vores produkter produceret efter de høje GOTS- og GOLS-standarder.
Vi er særligt stolte over at have et attraktivt produktionssted i Tyskland, som garanterer korte leveringsruter og beskyttelse af miljøet.

Fordi kvalitet er i højsædet

Mange madrasforhandlere, som giver dig mulighed for at bestille online, vil blot producere hurtigt og billigt. For eksempel bruger de billige lynlåse, som bare bliver syet på midt på madrassen, fordi det er nemmere og hurtigere.
Og mens andre sænker deres kvalitet for at være så billige som muligt, så øger vi vores kvalitet. Vi bruger de bedste materialer som økobomuld og YKK-lynlåse. Madrassens håndsyede elementer sørger for, at de allerhøjeste kvalitetsstandarder bliver overholdt.

7. God for klimaet

Certificeret klimaneutral

Klimakrisen, som er forårsaget af mennesker, er ikke længere nogen hemmelighed. Drivhusgasser varmer jorden og vores atmosfære op. Klimakatastrofer som oversvømmelser, ekstreme regnvejr og afsmeltningen af is ved polerne er resultaterne.
Der går rigtig meget tid, mens vi venter på, at regeringerne gør noget. Vi venter ikke, men bekymrer os om det lige nu!

CO2-negativ – Vi giver mere til miljøet end vi tager

Vi reducerer vores CO2-udledning så meget, at vi er CO2-negative. Det betyder, at vores produktion og udnyttelsen af Heveatræer til naturlatexen foregår sådan, at vi giver naturen mere end vi tager. Vores træer absorberer mere CO2 end vores produktion udleder.
Climate Partner kontrollerer regelmæssigt vores fremstillingsprocesser og hele produktionen og certificerer, at vi er klimaneutrale som en af de første virksomheder i denne branche.

Climate Partner

Bæredygtig dyrkning af træer

Vores træplantager fungerer sådan, at vi plejer og anvender træerne i mange årtier. Vi dyrker desuden nye træer, som absorberer meget CO2 og samtidig giver mange dyr et levested. Derfor er vores træplantager også certificeret økologiske.

Almindelige madrasser kan ikke genbruges

Madrasser er faktisk den største genstand i din husholdning, som ikke kan genbruges efter brug. Denne kæmpestore affaldsproduktion er svær at bearbejde og komme af med på en miljøvenlig måde.
Vores madras er anderledes: Den er 100 % økologisk og kan derfor genbruges fuldstændigt. Da vi ikke anvender nogen kunst- eller giftstoffer, kan vores madras i teorien bare nedbrydes i naturen hen over årene.
Desuden er den ekstremt lange holdbarhed endnu et eksempel på, hvordan vi har en positiv indflydelse på affaldsproduktionen.

8. Social retfærdighed

Respekt og fairness til alle involverede

Fair og sikkert arbejde på alle vores placeringer i Tyskland og verden er vigtigt for os. Derfor har vi også ladet os certificere på dette område for at garantere fair og rimelige arbejdsbetingelser:
Det betyder, at vi støtter det frie valg af arbejdspladsen, arbejder for at forhindre diskrimination, ikke accepterer børnearbejde, sikrer regulerede arbejdstider og overholder mange andre standarder for retfærdigt arbejde.

"Jeg er så lykkelig for og tilfreds med min Una madras. Jeg har ikke længere nogen rygsmerter, og jeg er glad for igen at få en søvn, som gør, at jeg er udhvilet om morgenen.”"
- Kat J

9. En virksomhed du kan have tillid til

Transparent og ærlig

Som du kan se på alle certificeringerne, betyder det rigtig meget for os, at vores kunder får et så videnskabeligt dokumenteret grundlag som muligt. Vi vil med denne databaserede information sørge for, at du kan træffe en god beslutning og har et optimalt grundlag for at sammenligne med andre udbydere.
Vi er en ærlig virksomhed og satser på det ægte: Vores billeder, vores materialer, vores reklamer. Det hele er ægte.

Læs hvad andre kunder siger om os

Der er ikke noget, der siger mere end virkelige indtryk fra virkelige kunder. Læs her hvad vores kunder siger om Una Organic.

10. Sov på prøve i 100 nætter

Er vores drøm også din drøm?

Du kan selv teste din madras. Din personlige mening tæller. Vi kan give dig 20 grunde mere til at vælge Una Organic. Enhver kan sige ”vores madrasser er de bedste”. Men hos os kan du selv finde ud af, hvor gode de er for dig. Sov på prøve i 100 nætter på din nye madras. Test forskellige hårdhedsgrader, mærk den bløde økobomuld, og hvis den ikke passer til dig, kan du lade os afhente den gratis.

Er du klar til at teste?

Test Una Organic hjemme hos dig selv. Bestil din sunde madras nu og mærk hvordan den er i din seng. Der er intet tidspres, for du kan prøve den i 100 nætter. Og selv hvis du på dag 99 siger: ”Den er alligevel ikke helt rigtig for mig”, så henter vi den gratis hos dig.