N

Gratis levering og afhentning

N

Prøv GRATIS i 100 nætter

N

10 års garanti

N

5465+ tilfredse kunder

Natural latex mattress Eva 1291 492 1024x390 1

Vores filosofi: Enestående kombination af komfort og bæredygtighed


Vi har den holdning, at komfort og bæredygtighed kan kombineres på en vidunderlig måde: Det er lykkedes os med vores enestående UNA madras. Den er bæredygtig og naturlig og består kun af certificeret økologiske og klimaneutrale materialer. Samtidig giver den dig en bekvem og sund søvn – hvad mere kan man ønske sig?

Hvordan vi gør en rolig og sund søvn mulig for dig

I mere end 30 år har vi været dedikerede til udviklingen og salget af økomadrasser. Siden da har vi arbejdet på et primært mål: Vi vil tilbyde vores kunder en naturlig madras, som de kan sove vidunderligt på. Uden kemiske lugte eller stoffer, der udløser allergier. Netop det tilbyder vores UNA madras dig. Den er blevet udviklet af os gennem en lang og avanceret proces for at give dig en bekvem søvn. Den består af flere lag og kan tilpasses dine individuelle behov. Dermed er den ikke bare en gevinst for dig men også for miljøet.

Hvorfor skal jeg vælge en UNA madras?

At købe en ny madras er en vigtig beslutning. Ofte bliver det undervurderet, hvor stor indflydelse en madras har på vores søvn. Det er kun når vi sover godt og roligt, at vi er klar til hverdagens udfordringer og går positive og udhvilede gennem livet. Med vores UNA madras er du ét skridt tættere på det.

Sund og økocertificeret

UNA madrasser er bæredygtige og naturlige. Alle komponenter er certificeret økologiske og klimaneutrale – fra økobomulden til vores naturlatex. Kemiske lugte, som du ofte oplever ved syntetiske madrasser, findes ikke hos os. Du behøver ikke at lufte madrassen først. Vores UNA madrasser er klar til brug med det samme.
Hvorfor er det så vigtigt for os? Vi har den holdning, at en komfortabel søvn også kan være bæredygtig. Og at det skal være muligt uden at skade miljøet. Netop dette mål har vi med vores UNA madras omsat til virkelighed. Komfort og bæredygtighed er en skøn kombination – lad dig selv blive overbevist!

Bekvem og med forskellige lag

For at sikre at du kan få en restituerende søvn på din nye madras arbejder vi i produktionen med et perfektioneret system: Madrassen består af 3 naturlatexlag, hvoraf et er blødt, et er middel og et er fast. Hvordan disse bliver placeret, er din beslutning. Du kan med få greb tilpasse dem derhjemme.
Naturlatex er i øvrigt ikke bare bæredygtig, men også praktisk. Den har gennemgående luftkanaler og er 80 % mere åndbar end syntetiske madrasser: Luften kan cirkulere om natten, så du ikke bliver for varm. Med syntetiske madrasser er det nemlig ofte et problem.
Hvert lag har en 7-zone teknologi. Denne støtter din krop på en ideel måde under søvnen og giver dig nogle rolige timer. I øvrigt kan UNA madrassen også tilpasses til bestemte situationer. Under graviditet eller efter en skade har du måske brug for en særlig støtte – det kan vores madras give dig.

Miljøvenlig og naturlig

Vi har længe arbejdet på at optimere vores processer og gøre dem ekstra miljøvenlige. Et punkt vi især har beskæftiget os med, er fremstillingen af vores økobomuld. For at sikre, at den bliver fremstillet under fair betingelser og virkelig også er 100 % bæredygtig har vi selv rejst til Indien og Sri Lanka. Vi har ladet os rådgive lokalt og personligt optimeret produktionen. Vi har et rent fodaftryk og siger målrettet ”NEJ” til skadelige stoffer.
Vores produkter er derfor også 100 % GOLS- og GOTS-certificerede. GOLS står for Global Organic Latex Standard. For at opnå dette certifikat skal et produkt indeholde mindst 95 % økocertificerede stoffer. GOTS er forkortelsen for Global Organic Textile Standard. Det vil sige, at det er et certifikat for tekstiler, der er fremstillet af økologisk dyrkede naturfibre.

En rimelig pris for en fantastisk kvalitet

Vi mener, at komfort og bæredygtighed skal være tilgængelig for alle. Derfor er vi opmærksomme på at sælge vores madrasser til den bedst mulige pris. Vi sælger uden mellemhandlere og holder dermed prisen på et fair niveau.
Ikke desto mindre er alle vores madrasser af høj kvalitet. For os betyder bæredygtighed også lang holdbarhed: Derfor får du hos os 10 års garanti.

Prøv vores UNA madras risikofrit nu i 100 dage

Du vil gerne købe en naturlig madras? Hos os kan du gøre det uden risiko: Du har muligheden for at prøve vores madras i 100 dage. Du bør tage dig tid til omhyggeligt at prøve din nye madras, så du kan sove godt i de næste år.
Hvis du ikke er tilfreds, henter vi madrassen hos dig, og du har også muligheden for at beslutte dig for en anden model. Kontakt os endelig, hvis du har flere spørgsmål til vores bæredygtighed, komfort eller de enkelte lag. Vi rådgiver dig gerne.