N

Gratis levering og afhentning

N

Prøv GRATIS i 100 nætter

N

10 års garanti

N

5465+ tilfredse kunder

Certificeringer

Vi stiller de højeste krav til os selv

Vores certifikater betyder, at vi altid opfylder de højeste kvalitetskrav og gennemgår moderne kontroller. Med det mål altid at tilbyde dig og miljøet det allerbedste. For os handler det ikke kun om bæredygtige og miljøvenlige produkter men også om dit personlige velbefindende.

Mere end bare bæredygtighed

Bæredygtighed betyder imidlertid meget mere end kun at udlede mindre udstødningsgas og at gå eller cykle mere i stedet for at tage bilen. Bæredygtighed vil sige at skåne ressourcer som træer og miljøet, at omgås omhyggeligt og fair med penge og at leve fredeligt sammen.

Vores certifikater

gots certificate 2 150x150 6

GOTS-certifikatet er en certificering af økologisk tekstilproduktion i mere end 70 lande i verden. Det sikrer vores produkters høje kvalitet og bliver regelmæssigt tjekket af en uafhængig instans.

Økologisk betyder, at vi i særlig grad lægger vægt på at have 0 % kemiske bestanddele i hele vores fremstillingsproces. Vores produkter er i enhver henseende ufarlige og egner sig særligt godt til en miljø- og klimabevidst livsstil.

gots certificate 2 150x150 6

Med et af de første certifikater i verden for organisk naturlatexproduktion er vi med GOLS frontløbere på dette område. Dette certifikat står for den rene økologiske produktion af naturlatexprodukter, fra kautsjukplantagen til producenten af produktet.

Der er ingen skadelige substanser, ingen tungmetaller eller opløsningsmidler i vores latex. Den er fuldstændigt plantebaseret, bæredygtig og økologisk. Sådan garanterer vi dig en sund madras – for din ryg og for vores enestående miljø.

gots certificate 2 150x150 6

Som en af de første udbydere i det tysktalende område har vi lov til at kalde os klimaneutrale! Hele vores proces bærer det officielle certifikat for en klimaneutral produktion.

Hele vejen fra arbejdet hos kautsjukbønderne og til udlevering formår vi at bringe vores naturmadrasser og andre produkter hjem til dig på en klimaneutral måde. DET er bæredygtighed for vores planet!