N

Gratis levering og afhentning

N

Prøv GRATIS i 100 nætter

N

10 års garanti

N

5465+ tilfredse kunder

”Green Product Prisen”, som siden 2013 har været en international årlig konkurrence til fremme af innovative og bæredygtige produkter og tjenester. Prisen velkommer deltagelse fra både veletablerede virksomheder og lovende opstartsvirksomheder. Dette år er en af de indstillede virksomheder Una Mattress.

Den banebrydende madras i en kasse har taget soveværelser i mange lande med storm. Den første økologiske naturlige madras i en kasse har været på markedet siden april 2018, og kun en måned efter lanceringen er virksomheden Una Mattress blevet indstillet til den velkendte ”Green Product Pris”. Madrassen er 100% økologisk og Fair trade certificeret, den leveres til døren i kasser, og den er billigere end tilsvarende naturlige madrasser på markedet.

Ejeren af Una Mattress, Roger van der Matten, har været i madras- og møbelbranchen i årtier, men alligevel har dette været et stort skridt for ham: ”Vi har investeret al vores tid og kræfter i at kunne tilbyde en overkommelig, praktisk og økologisk løsning for bæredygtig og sund søvn. Vi er himmelhenrykte over at være indstillet til denne ”Green Product Pris”, da det er en stor ære for os, at vores hårde arbejde allerede har båret frugt og bliver anerkendt“.

Den britisk-tyske virksomhed undgår helt mellemmænd og sælger udelukkende deres madrasser online på deres eget websted. Firmaets tiltro til produktet ses ved første blik på Una Mattress webstedet. Virksomheden tilbyder kunderne, at de kan afprøve madrassen i 100 nætter gratis, såvel som en 10-års garanti på alle deres madrasser.

 

Det bliver spændende at se, om Una Mattress snart vil kunne tage Green Product Prisen hjem. Flere oplysninger om Green Product Prisen kan findes her: http://www.gp-award.com/