N

Gratis levering og afhentning

N

Prøv GRATIS i 100 nætter

N

10 års garanti

N

5465+ tilfredse kunder

Det er virkelig vigtigt for os, at vores kunder får den bedste, mest nærende og opfriskende søvn i mange år fremover. Derfor tilbyder vi 100 dages prøvetid, så du kan teste madrassen grundigt for at se, om det er madrassen for dig. Hvis du er på udkig efter en ny madras, vil disse 5 tips hjælpe dig med at finde, hvad du i virkeligheden leder efter:

  1. Kend dine muligheder
   I madrasuniverset er det let at føle sig fuldstændig overvældet med de mange muligheder. Markedet tilbyder en lang række af forskellige typer: latex, springmadrasser, koldskum for blot at nævne nogle få. Uanset hvilken type, du vælger, bør den perfekte madras tilpasse sig din krop og byde på perfekt støtte til rygraden.
  2. Spørg din praktiserende læge
   Hvis du ikke rigtig ved, hvad du skal kigge efter, når du køber en madras, så spørg din praktiserende læge eller børnelæge, før du lægger skæbnen i hænderne på en sælger. Ofte har de visse produkter, de skal promovere, eller det sker, at du bliver serviceret af en uerfaren ansat, der muligvis er rigtig god til at slænge, men ikke helt så god til rent faktisk at finde den bedste løsning for dig.
  3. Prøv den først
   Før du investerer i en ny sovekammerat, går du sikkert i en forretning tæt på for at prøve der først. Selvom det er en god start, er det ikke nok. Løsningen er at afprøve madrassen i dit hjemmemiljø og teste den i forskellige hverdagssituationer. Derfor eksploderede onlinesalget, fordi alle seriøse leverandører tilbyder den vigtige prøveperiode.
  4. Forsøg på at spare slår ofte fejl
   Vi prøver alle at spare penge, hvor vi kan, især når vi overvejer større investeringer. Men vær bevidst om ikke at spare penge på bekostning af dit helbred! Vigtigheden af kvalitet og bæredygtighed i en madras overses ofte, og derfor vælger mange mennesker de meget billige løsninger, hvorpå de klager over frygtelige rygsmerter år senere. Hvis du overvejer, hvor stor en del af dit liv, du bruger på at ligge på den madras, mærke materialerne og indånder luften omkring den, vil du ikke vælge de billigere materialer, der nødvendigvis er behandlet med pesticider og indeholder giftstoffer. Ud fra den betragtning: vælg miljøvenligt!
  5. Når du kender din sovestilling, hjælper det dig med at vælge din madras
   Tænk på hvilken stilling, du normalt sover i – forskellige stillinger har behov for forskellig støtte: personer, der sover på siden har brug for en meget fleksibel og tilpasningsvenlig madras, mens personer, der sover på ryggen, har større nytte af en mere fast madras til at modvirke at overkroppen synker ned i madrassen.